محققان برای اولین بار تاثیر غذای خام و پخته بر بدن انسان بررسی کردند
تحقیقات متخصصان دانشگاه های سانفرانسیسکو و هاروارد حاکی از این است که مصرف غذای خام و پخته تاثیرات متفاوتی روی میکروبیوم بدن انسان دارد. میلیاردها گونه باکتریایی، ویروس، قارچ و دیگر میکروب ها که بدن ما را احاطه کرده اند، «میکروبیوم انسانی» را تشکیل می دهند. بیش از ۹۰ درصد کل میکروبیوم در ناحیه دستگاه گوارش متمرکز است که از دهان… ادامه مطلب "محققان برای اولین بار تاثیر غذای خام و پخته بر بدن انسان بررسی کردند"